Plugg

Ju mindre jag pluggar, desto längre går det mellan gångerna. Det är rätt lugnt i skolan nu o det känns nästan lite trist! Funderar starkt på att hoppa på en distanskurs i matte, alltså på komvuxnivå. C-matte kanske kan bli något att bita i, då jag inte ens har en mattehjärna.

Vad tror ni om det?


Kommentarer
Postat av: Anna

Usch, ska du läsa den frivilligt? Varför då??
Den var ganska svår, men framför allt TRÅKIG! Men det är ju skillnad nu när man är äldre och är motiverad på ett helt annat sätt. Jag tror du skulle klara den, men samtidigt får du inte överskatta den lugna perioden.. den går över! ;)

2006-11-14 @ 12:00:14
Postat av: Sara

Visst går den lugna perioden över, det är jag medveten om - framför allt hoppas jag att den går över!! Men när det kommer en körig period så lägger man matten åt sidan, den måste jag ju inte fixa.

Tänkte läsa den mest på skoj. För att få en utmaning. Men kanske tar jag B-kursen och försöker få till ett VG istället för ett G. Då blir inte mattestudierna lika krävande som vi en helt ny kurs.

Vi får se vad jag hittar på.

2006-11-14 @ 18:49:00
Postat av: Anna

Så du gillar matte? Och behöver en utmaning? Då ska du köra på C-kursen tycker jag! :)

Själv skulle jag valt något roligt ämne som jag har användning för = historia! Det är en ganska bra idé faktiskt. Kostar det pengar att läsa på komvux?

2006-11-14 @ 20:11:05
Postat av: Sara

Nej, jag gillar inte matte heller! Det kan jag inte se att jag skrivit nånstans? ;) Men eftersom jag aldrig haft ett mattehuvud, tänkte jag att det blir en utmaning. Men vi får se.. jag har faktiskt tagit fram boken nu, den ligger här bredvid! =)

Ingen aning om det kostar pengar att läsa på komvux?? Men det är väl bara böckerna som kostar, så var det iaf nere i Småland.

2006-11-14 @ 21:23:16
Postat av: Anna

Haha, nej jag bara antog det eftersom du gör det frivilligt. När jag hade min sista lektion i matte på gymnasiet lovade jag mig själv i precis den stunden: ALDRIG MER! :)

2006-11-15 @ 17:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback