Blandat

Pysselträffen var alldeles, alldeles underbar!! Hämtade upp A 9 och lämnade av henne 21.30! :)
Det blev m a o en hel pysseldag. Det var 1 nytt ansikte för mig, 3 för de andra. Min morbrors fru + väninna var med. De har blivit helt bitna!

Igår pluggade jag ett par timmar, läste förvaltningsekonomi - men förstod typ ingenting.
På eftermiddagen åkte vi in hela familjen till stan. Handlade kläder till barnen. Sonen fick 3 par byxor, kallisipper, 1 jumper. Dottern fick 2 byxor och 1 body. Jag sjäv fick 3 par strumpor, 1 halsduk, 2 trosor o 1 BH - verkar bortprioritera mig själv, då jag köpte allt mitt på halva reapriset...  Blir lite sne på det faktiskt, skärpning!!  Men imorgon ska jag till den andra staden, tänkte ta ett varv på stan och se om jag kan hitta några mysiga koftor. Ska väl även börja kika på lite julklappar... Hade hellre sett att vi vuxna hade haft julklappsbyte, då jag inte tycker det är så skoj att köpa uttänkta julklappar till 8 par ( ja, jag köper parvis, orkar inte tänka ut paket till ca 16 olika personer!!! Nej nej!).

Imorgon plugg hela dagen, på kvällen bjuda vän på middag.
Och hörrni, håll en tumme för min M imorgon klockan 9! Eller inte.. igår ringde ett nytt företag som han ska träffa, verkar som han hellre skulle vilja ha det. Aa, men ni fattar - håll en halv tumme´rå eller nåt!

Ha en trevlig dag!


Gott & blandat

Har spenderat 2 timmar i luren med Malin. Det var ett efterlängtat samtal, men också ett känslosamt.
Jag har fått se bilder på en alldeles bedåååårande liten, liten Amanda. Så söt, så liten.
Hoppas att få träffa dem inom en rimlig framtid.

Idag har jag bakat morotsbröd - blev ännu godare nu än förra gången!

Ikväll har det serverats oxfilé, fiskfilé, klyftpotatis, bea och sallad. Det var mycket gott!
Snart är 2/4 i säng och TV-kvällen kan börja. Ska snart dra ihop lite efterrätt. Har hittat ett recept på snabb-cheesecake - intressant tyckte jag, så det måste ju provas! :)

Trevlig kväll!

(Ps. pssssssssssssssst! imorgon är det pysselträff!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tjiiiihoooo! Bättre än julafton! Ds).



Sjuk(t)

Hemma från läkarbesöket.
Kraftig, dubbelsidig bihåleinflammation. Skoj.
Jag är glad att jag gick dit iaf, för då hinner jag äta lite pencillin innan söndag - då får jag inte vara sjuk, för då är det PYSSELTRÄFF!!! :D

Idag blir det lugnt. Ska dock tvinga oss iväg en sväng. Lämna sonen hos mormor o morfar, M ska ta med lilla S till skoaffären och handla vinterkängor och jag ska stor, alltså STORhandla under tiden....

Vill ni veta en rolig sak... 
I natt skickade M in en jobbansök till ett företag i Staden. Imorse fick han en tid för intervju!! Så han ska träffa dem på onsdagmorgon! :) Vet inte om han vill ha jobbet riktigt.. tror han är rädd för att det är alldeles för "jobbigt". Dvs, att det innebär mkt ansvar, stress & press. Han hade angett ett sjukt högt löneanspråk... så får han jobbet då jäklar ska det handlas pysselgrejer !!!! :D

Tjo flöjt!


Blä

Imorgon blir det besök hos farbror doktorn. Jag orkar inte ha det såhär!!

Hörrni hörrni!!

Jag fixade tentan i Politiska styrmodeller!!!!!!!!! Jag hade 2 poäng ifrån VG!
Mitt mål var inte mer än G och jag trodde knappt jag skulle nå det. Med resultatet i hand, ångrar jag att jag inte la mer krut på tentan... Jag rafsade ihop lite text första dagen, finslipade orden och meningarna resten av tiden. Jag la inte ner särskilt mkt tid på tentan... Den fanns mest i huvudet och gnagde, skapade ångest - på så vis tog den min tid.

Det här är så typiskt mig, att jag inte blir nöjd. Nej, nu bestämmer jag att jag är nöjd över mitt G! Jag trodde faktiskt inte jag skulle fixa det - men det gjorde jag!!!!

Tjohoooo till mig själv!

Apa

Är hemma idag och fortfarande risig. Halsen värker och febern kommer o går!
Idag som det är föreläsning och allt, hade så gärna velat gå! Idag blir det soffan och TV:n igen. Börjar bli trött på det.

Piggare

Mår lite bättre idag. Ska ta det lugnt idag med, så jag klarar av att åka på föreläsningen imorgon. Vill verkligen inte missa den.

Idag händer inte så mycket mer än att jag kommer ligga i soffan och småvila + frenetiskt kolla på studentforumet om tentaresultatet kommit upp! Det skulle ha kommit igår. Ju.

Ärliga svar

Snattat lite frågor...

Vem är du mest avundsjuk på nu och varför?

Någon som befinner sig utomlands, för just nu behöver jag avkoppling, lugn&ro, sol och bad!
 
Säg tre hemliga önskningar, svara ärligt och privat.
Önskningar, dock ej så hemliga..

Att mina barn överlever mig.
Att mina barn aldrig kommer bli mobbade eller utsatta för våld.
Att lycka präglar mitt och mina barns liv.

Vad gjorde dina päron för största misstag?
De gav med sig för mkt. Jag fick för mycket saker som jag ville ha.. dvs. de skämde bort mig alldeles för mycket. 

Vad skäms du mest över dig själv?
Skäms? Neje. Däremot är jag kanske inte direkt stolt över en del egenskaper, så som att jag kan vara en riktig gnällkärring här hemma, ibland.

Vad är du mest mallig över dig själv?
En mycket duktig organisatör! Initiativtagande (vilket dock kan vara jobbigt ibland) och en bra vän.
 
Vilken är ditt livs största sorg?
Pass.

Beskriv varför du är en stor bluff?
Den som sa´t, han va´t!


Årsdag

Idag är det 1 år sedan min kära mormor dog.
1 år sedan jag såg henne för sista gången.
Sista gången jag klappade på henne...
Hon var så vacker och fin.
Jag trodde döden skulle vara så mycket läskigare.
Men för min mormor var den vacker, det vet jag.

Min mormor älskade blommor (och djur).
Hon hade en blomma i sitt fönster, en hibiskus - som man alltid fick gå och plocka avdroppade blommor ifrån. Ni som kan något om hibiskusar, vet att de tappar sina blommor fort och jämt o ständigt. Den blomman bara är så.

Den dagen mormor dog slog en hibiskusblomma ut. Röd och ståtlig, jättevacker! Den blommande så fint bredvid hennes säng..  Man kan säga att blomman och mormor matchande varandra. Dels blommans färg mot mormors blus, men också vackert mot vackert.

Den här blomman fortsatte att blomma, länge. Alla var fascinerade, tänkte att snart trillar den av.
Min morfars födelsedag kom i marsmånad, ännu satt blomman kvar och vad händer på hans födelsedag? Jo, det slår ut en ny blomma - bredvid mormors blomknopp! Där sitter de två blommorna, tätt ihop, ensamma i den för övrigt oblommiga hibiskusen. Det blomstrar sann kärlek om hela blomman!

Idag, 1 år sen mormor dog - sitter hennes blomma kvar än! Det är helt "omöjligt". Det ska inte gå... precis lika lite som att man ska kunna bada i Mälaren nu. Ni förstår liknelsen...

Undrar vilken dag "hon" släpper taget?!  Förmodligen den dagen då min morfar ger upp.


Saknar

Sov bra inatt, dock vaknade jag upp med den där sjukkänslan i kroppen. Det får bli soffan idag, med försök att läsa lite i kursböckerna. Vill bli helt bra tills på torsdag då föreläsningen är! Vill inte missa den, men att köra bil i sånt här skick är inte att tänka på...

Jag saknar Småland. Igen. Tillfälligt.
I dessa dagar, skulle jag så gärna vilja bo där. Träffa vännen som fått barn. Vara vid henne, lyssna på allt hon har inom sig, på allt hon känner. Lyssna på allt om nya bebisen, men också om Emil som inte längre finns här. Skulle vilja gå till Emil´s grav och sätta en gul ros där.
Nya bebisen har iaf en överraskning att vänta idag. Nallebudet är på väg! (
www.nallebudet.se)

Glädjetårar!

Mina tårar rinner nerför mina kinder och min mun vill inte sluta le!
Malin, goaste Malin - åhhhh! ÅHHHH! Jag är så lycklig för er skull!

GRATTIS till dottern! Emil, grattis till lillasyster. Nu är det du som vakar över henne jämt och ständigt där uppe från molnen, lova det!

Kramkramkramkramkrambamsekram!

Nej

Nej, nej! Jag hinner inte vara sjuk nu!

Igår morse vaknade jag med halsont, men trodde inte det skulle bli nå mer. Imorse vaknade med betydligt ondare i halsen + att den där sjukkänslan finns i hela kroppen. :(

Ska kurera mig idag och försöka läsa i böckerna så mycket jag bara orkar. På torsdag är det ju föreläsning igen för första gången på tre veckor, vill inte missa den!

Och snälla ni, håll en tumme eller två att jag har klarat Politiska styrmodellstentan. Vi får nämligen reda på resultatet idag eller imorgon.....

Nu kamomillete med "honing"..

.

Det var en väldigt trevligt igår! God mat och trevligt sällskap.  I säng innan 3 och somnade vid 4. M o jag låg och pratade, tänkte att imorgon får vi ändå sovmorgon. Mmmm, tjena!

Jag mår prima idag och det känns väldigt skönt! Så det får bli en promenad eller träning idag.
Jag mår bra idag för att jag knappt drack något igår och av det jag drack så mådde jag illa.. Det är bara konstatera att jag + alkohol inte är gjorda för varandra! Inget jag sörjer direkt, utan snarare är tacksam för.
Jag behöver inte dricka för att ha kul.. ibland är det så att jag har mycket trevligare som nykter, för då slipper jag må illa + att jag mår bra "dagen efter".

Jag gjorde mina år i Stockholm... och tror helt ärligt att jag fick nog efter det. En drink eller ett glas vin då och då, ja tack - men sen klarar jag mig känns det som.

Fan, vilken torris jag blivit! Men vad ska jag göra när jag knappt tycker om o dricka eller ser någon vidare poäng med det? (+ att må dåligt under tiden jag dricker OCH dagen efter, som jag gör om jag verkligen festar till)?!
IOGT nästa? :)


Film och lördag

Tittade på en film igår kväll, har inte bestämt mig om den var bra eller inte.
Den berörde mig mycket och på något konstigt vis. Förmodligen för att det var utsatta barn med. En scen gillade jag inte och det var när militären satte en handgranat i en liten bebis händer, barnet kan ha varit runt 8 månader. Den söta bebisen sitter och leker med handgranaten och vips så har den dragit ur "fjompen" *klick*  .......

Slutet var "bra". Där har jag inte heller bestämt mig om det var oväntat eller inte. Men det var bra och för jävligt.

Min absoluta favoritfilm är A Beautiful Mind... den är utlånad, men jag tror jag ska ta och håva in den igen. Enda filmen jag sett om 2 gånger. Kanske blir det en tredje gång...

Nu ska jag fortsätta plocka här hemma. Får besök om några timmar och ikväll är det tjejmiddag! Kommer bli en toppendag, det är jag säker på!

Ha en trevlig lördag allihop!

:D

Tänk vad människor kan göra en glad!
Bästigaste Cissi ringde ikväll och det kan inte konstateras för många gånger - hon är bäst! :D
Helt underbart att få garva ihop igen! Sen 1 vecka tillbaka är hon stolt 3-barnsmamma! Verkar som att tredje o sista barnet också är ett kolikbarn, precis som de två tidigare barnen. Så orättvist det kan vara.. Först får människan utstå med de jobbigaste graviditeterna, med blödningar, förvärkar och ett grymt illamående fram tills vecka 30 i princip... förlossningarna har alltid varit smidiga - men så kommer koliken! Kanske, kanske att dom alla kommer o hälsar på om 2 veckor!!

Pluggade på biblo idag. Stack sen och tränade, provade lite nya maskiner - får se om jag kan gå imorgon... Imorgon är det brottning med sonen, besök av svärmor med man och sen tjejmiddag - det ska bli riktigt skoj! Jag ska bidra med en god sallad, bröd och lite snacks. Knåpade även ihop ett kort till "värdinnan". Nu har jag precis dammat av Gin o Campari-flaskorna! :D

Sccccchkål!

Klagovisa...

Snart ska det klagas igen. Tänker ringa till universitetet och ifrågasätta kvaliten på distansutbildningen. Ska berätta att jag tycker det är dåligt att köra igån webb-kurser när de inte har ett starkt innehåll att komma med. Jag får vända mig till hon som är ansvarig för mitt program, då prefekten för institutionen är en av lärarna i denna delkurs! Henne har jag mailat, men inte fått svar.

Vi är väl en 90 st. som läser denna kurs och övervägande del är väldigt missnöjda, så det är (faktiskt) inte bara jag som reagerar surt. Några slags rättigheter som elev borde man ju ha?

Efter det ska jag åka och sätta mig på biblo. och plugga. Sen träning! Ska bli så skönt!!!

Ha en bra dag!

Plugg

Ju mindre jag pluggar, desto längre går det mellan gångerna. Det är rätt lugnt i skolan nu o det känns nästan lite trist! Funderar starkt på att hoppa på en distanskurs i matte, alltså på komvuxnivå. C-matte kanske kan bli något att bita i, då jag inte ens har en mattehjärna.

Vad tror ni om det?


Frisörbesök

Idag kom ÄNTLIGEN min QK med tillhörande Moxie-alfabet! Behöver jag säga att jag blev och är överlycklig?! :D Yiiiha, vad glad jag är! Hann bara prova lite grann, för sen skulle jag till Eskilstuna o hämta en reserverad bok.

Väl i E-tuna gick gjorde jag ett spontantbesök hos frisören. Idag var det elevklippning och jag slog till.. Fick även för mig att lägga i lite slingor - sagt och gjort. Det tog 2 timmar hos frisören, ren terapitid om ni frågar mig. Resultatet då? Jo, jag blev nöjd! :)

Nu är det TV-kväll hemma hos vännen som gäller. Sover kvar här och laddar batterierna. Imorgon är en ny dag och då SKA jag ta tag med mitt liv igen (dvs plugga).


Mamma, son, barn.. neje!

Imores spånade sonen lite på det här med bebisar och hur de kommer till...

"Mamma, jag måste bli vuxen först innan du och jag kan skaffa barn ihop".

Hehe.. vad säger ni? Tycker ni det är dax för en blommor&bin-lektion snart? 

;)

Söndag

Fick sovmorgon imorse. Kunde inte sova till längre än till 8 nånting, men jag låg kvar o drog mig till 9. Fick sen äta frukost i lugn o ro (med mitt hembakta bröd jag gjorde igår). Jag har m a o fått en bra start på dagen.

Nu är det lek o pyssel med barnen och klockan 12 ska jag träna.

Ikväll blir det söndagsmiddag, jag ska äta färsk tonfisk, de andra ryggbiff och till det ska vi göra klyftpotatis och en god sallad. Mmmmm!

Lördag

Grå morgon, blä!

Snart brottning med sonen - det är jag som åker, behöver komma iväg och träffa lite folk och prata med!
Sen  handling, ska baka nyttomatbröd. Får se hur det blir.
Lunch och sen hem till mor. Hon ska få lägga upp ett par finbyxor jag nyligen köpt. Tydligen måste de handsys och sånt orkar jag inte med. Efter det går sonen o jag på kalas. Trevligt!

Ikväll blir det lugnt och lite snask kan jag tro.

Tjolavippen så länge!


Jag har blivit en surkärring..

.. som klagar på allt och ingenting, typ.

Jag retar mig så fruktansvärt mycket på en del saker. Men jag sitter inte bara och beklagar mig, utan jag kontaktar någon för att ifrågasätta...
På sistone har jag stört mig på universitetet! På 2 grejer. Igår ringde jag.. först var ALLA på hela institutionen på möte - då retade jag mig på DET ! När jag sen väl kom fram, då var jag urtokig och framförde min åsikt klart och tydligt. "Ja, du är inte den första som ringer. Vi är medvetna om problemet, men prefekten är informerad och hon ska nu göra det som hon kan. Det kommer mer information senare idag eller senast imorgon". Tack och hej, bara vänta vidare alltså.

Idag har det inte hänt ett skit på den fronten - och det stör mig!!! Det är min utbildning, mitt lån, mina pengar jag lägger ner på att få en bra utbildning med god kvalitet. Inte f-n får jag det just nu. Skit också! Nu är jag upprörd igen. :)

Igår blev jag upprörd över ett program på TV, Söderlund & Bie eller vad det heter. Vad är det för ett program?????? Är det såna program vi betalar TV-avgift för? Hon som leder programmet är bara för dålig. Ja, även SVT har fått smaka på min sura galla...

Idag hann jag till univ., sen var det igång igen. Tentaresultatet vi väntat på i 3 veckor hade (den söte) sekreteraren fått, men det var inte officiellt än så han kunde inte visa resultatet!!!!!!!!!!!!!!
Jag gick igång och fick ur mig både ett och annat. Till slut fick jag kliva fram till skärmen och vad döljer sig där om inte ett VG!!! :D Jag blev jätteglad (S blev underkänd, så hennes humör var kanske inte på topp) och bad om ursäkt för mitt beteende, men han kunde förstå att jag var upprörd så det var lugnt.

Hann sen hem och ser då att sopbilen inte tömt soptunnan idag! Den är mer än full. Kastade mig på telefonen och ringde kommunen. Det hade visst blivit något fel, men det ska bli tömt senast imorgon. Bra!

Vad är det som händer inom mig? Jag blir så upprörd! Klagar och skäller på folk.
Näe, skärpning på mig!

( VG, tjalla lalala, jag fick VG - tjaaaaalalalalala......;D )

Sorgsna, men vackra tankar


Vad fort ett liv kan förändras - ta slut.
Vad fort ett enda liv kan prägla så många andra människors liv - med stor sorg och saknad.
Vad mycket en människas liv betyder - i närvaro och existens.
.. och så helt plötsligt kan den människan vara borta, helt plötsligt död - nu och för alltid.

Ikväll går mina tankar till en underbar kvinna och den familj hon lämnar efter sig - i stor sorg och saknad!


Idag

Barnen vaknade 7 imorse, sen har det varit full rulle!

Vi har packat lite och så har jag torkat golv... Det var rätt dammigt!
Lilla S ser förfärlig ut runt sin mun och jag hoppas vi får tiden till allergimottagningen snart! Såhär kan vi ju inte ha det. Dessutom misstänker vi att hon har nickelallergi. 

Snart träning, hem och äta lunch och sen lassa in allt och alla i bilen!
Först till Bro och möta upp M´s pappa med fru, hem till barnens gammelfarfar med sambo i Kungsängen och sen hem till farfars lägenhet i Alvik. Det blir en liten tur... hoppas bara lilla S håller sig lugn i bilen!

Igår kväll åkte vi ju till kyrkogården. Det var så vackert, så vackert! MASSOR med ljus och blommor i Minneslunden. Sonen fick välja var vi skulle ställa mormor Anna-Lisa´s  ljus. M o barnen gick lite i förväg och jag sa några ord till mormor, sen sprang jag ikapp dem.

Nästa gång jag tänder ett ljus för mormor, är det 1 år sen hon slog ihop sina blå... 1 år sen jag fick telefonsamtalet av min bror: "Mormor är död". Jag satt i svärmors lägenhet 8 mil härifrån. Jag var själv med barnen och på väg hem. Det var ingen höjdare att köra bil efter ett sånt här besked.
Vi åkte förbi min mormor och sa hej då till henne. Någon (förmodligen min mamma) hade tänt ljus som brann i rummet. Mamma hade gjort mormor så fin, tvättat av henne och klätt på henne de kläder hon själv ville ha på sig. Kammat hennes hår.. Mormor var så otroligt fin där hon låg i sängen. Alldeles still, alldeles lugn - hon hade kommit hem. 

Det jobbiga var inte att se mormor död. Det jobbiga kom när min  ena morbror kom med morfar. Ögonblicket när min morfar ser sin fru sedan över 60 år tillbaka ligga död, går inte att beskriva. Och jag vill inte ens göra det.

Lördag

Igår bakade jag det där GOA matbrödet! Hua, det är så gott om man lyckas få till degen! Jag lyckades. :)
På kvällen gjorde jag piroger. Första gången jag gjorde egen smördeg och det gör jag inte om igen, för den blev inte alls så bra som den köpta! Synd, för pirogerna blev inte så goda jag hade föreställt mig.
Men men...

Idag blir det fortsatt lugnt här hemma. Ikväll när det är mörkt ska jag ta med hela familjen och åka till kyrkogården. Vill visa sonen hur vackert det är med alla ljus och berätta lite om varför vi tänder ljus den här helgen. Givetvis tänder vi ett ljus för min älskade och mycket saknade mormor! Det är snart 1 år sen....

Det snöar nu. Man kanske skulle pälsa på sig och ge sig ut och rumla runt bland snöflingorna. Eller inte.

Fredag

Läser på Aftonbladet.se och denna artikel dyker upp! Det får mig att minnas förra vintern med rysningar i hela kroppen... Usch, hon var så dålig när vi låg inne på sjukan. Och jag då? Jo, jag var så orolig som man bara kunde bli. Kollade hennes andning hela tiden och kunde inte slappna av. Min lilla flicka....

Nåja. Som de skriver så härjar viruset friskt ungefär varannat år, detta borde bli en lugnare säsong + att skrutt är större nu.

Fy vad kallt det var imorse!! -8 grader. Men jag klädde på mig ordentligt och åkte iväg och tränade. Mycket skönt. Provade en ny maskin, antar att jag kommer vara alldeles förstörd i axlar, bröst och armar imorgon....

Idag ska jag bara vara. Inget plugg inte. Har faktiskt inget att plugga.

Ikväll ska jag göra piroger. Ska även prova att göra smördegen själv... få se hur det går.
Det blir köttfärspiroger med grönpepparsås och några räkpiroger! Mmmmm!

Ha en trevlig fredag!



Vad händer?

Inte särskilt mycket.

Jag har sedan i tisdagskväll varit hemifrån, hos vännen i Eskilstuna. När jag yppade lite om att jag har många tankar och den o det andra, välkomnade hon mig med öppna armar. Hon har jobbat, jag har klurat. Igår satte jag igång min dator för att ta itu med hemtentan. Men nej, det tog stop. Jag kan inget mer, även om det kanske förväntas längre svar på frågorna. Men kan man inte, så kan man ju inte.
Imorgon är sista dagen att posta skiten. Jag ska åka hem idag och posta den. Jag tror det kommer kännas som en befrielse.

Nästa vecka börjar nästa delkurs, Verksamhetsstyrning inom offentlig sektor. Lika upphetsande som Politiska styrmodeller. Men efter den här 5-poängaren kommer en delkurs som heter Organisation och personaladministration, den kan jag tänka mig att läsa med lite intresse.

Det är rätt konstigt. Det jag kommer få min examen i, är i huvudämnet som innehåller alla dessa tråkiga delkurser. Det som jag däremot "brinner" för, det är bara biämnen. Känns helt vridet och detta är jag inte ensam om att tycka, utan såhär tycker de flesta i klassen jag har pratat med. Annars hade jag nog ifrågasatt mitt utbildningsval.

Jag får försöka bita ihop, satsa på att bli Godkänd... och fortsätta längta efter praktiken + den dagen jag får börja jobba med det här. DET ska bli roligt. Ibland är det svårt att glömma målet.. Men det lurar där borta nånstans och inte inom en alltför omöjlig framtid.

Vad annars? Det är rätt lugnt, både hemma och i skolan. Nästa föreläsning är inte förrs 23 november, så den medicinska grundkursen står helt still. Tänkte därför passa på att börja skriva på grupparbetet som ska redovisas muntligt i december. Skönt med slappa veckor och det kommer väldigt lägligt, då det är så mycket annat i mina tankar.

I helgen blir det lugnt.
Nästa onsdag ska M vara med på kunddag som hans företag håller i. Jag och barnen har tänkt åka med upp till Stockholm, eventuellt åker vi upp på måndag. I så fall blir det Naturhistoriska med sonen och tisdagen tillbringas med brors flickvän + mina gooooa brorsdöttrar! Sonen och hans äldsta dotter har jätteskoj ihop. Dessutom är min son hennes idol. Hon avgudar honom, eller hur brorsan! :)

På onsdagen vore det skoj att träffa fröken som numer bor på Östermalm. Är du hemma då? Eller är du fortfarande i Paris? Om du är hemma, kan du väl tänka över om du har en timma eller två att ses på, på onsdagförmiddag!

Tomt

Näe, jag hade skrivit ett inlägg - men suddar.
Jag tror jag är tom på ord just nu. Ganska märkligt, då mitt huvud är fullt av tankar!