De närmsta dagarna

Idag får jag besök. Måste fixa fikabröd, men kommer ju inte på vad jag ska baka!!
Imorgon är det picknick i det blå (hoppas jag på) med L. Det ska bli riktigt mysigt!
På fredag sticker jag iväg på semester. Hääärligt, härligt! :D

Skriver jag inte nå mer på ett tag, så vet ni att jag är ute i Sverige och norden och tittar mig runt!

:)

Ha en jätte trevlig sommar allihop!


Vilken grå dag!

Godmorgon!

Nu är lilleman hemma igen. Dom kom igår kväll, lagom efter att vi hade kommit hem från stan.
Det var så roligt att se E igen. Han verkade tycka det var skönt att se oss igen, att vara hemma.

Gick en sväng på stan igår. Vad rea det är överallt! Jag kände mig så duktig som faktiskt inte slösade en massa pengar på kläder som varken jag eller barnen behöver. Däremot gick det åt lite pengar inne på Panduro....  Det blev bla stämpelfärg, stämpelrengörare, papper och öljetter. Det var ju 50%, så lika bra att slå till. Nu hoppas jag bara att mina beställda stämplar från 
Magnolia kommer snart!!

Idag ska vi pyssla. Skulle det mot förmodan skina upp senare, ska jag höra med en kompis om hon och barnen vil följa med till favvisfiket! Annars blir det bara en lugn hemmadag idag, det är skönt det med. Ikväll har jag barnvakt då jag ska iväg en timma. På vad? Ja, jag kanske berättar det sen - eller inte.

:)



Efter mycket om och men..

.. så tog jag mig i kragen och gick iväg till vårdcentralen imorse.
Jag har varit småhänging i 3 veckor och nu vet jag varför..

Dubbelsidig bihåleinflammation och luftrörsinfektion.

Det blir till att knapra pencillin och hoppas på bättre tider. Typ.

På fredag åker jag ju, då vill jag ju vara helt fit for fight!!


Da´n före da´n..

Godmorgon!

Lilla S verkar bättre, så ikväll bär det nog av mot landet och Midsommarfirande! Tjooho! :-)
Det ska bli väldigt trevligt! Det blir ju det vanliga, partytält, 30 pers, god mat, glada barn som leker kring benen (härligt! Det är ju så det ska vara på midsommar).. och så: MYGGEN! BLÄ!
Vi har köpt en sån där "mygg-skrämmare" som man sätter i eluttaget, det funkar faktiskt! Så den får jag inte glömma att packa ner! Absoluuut inte!

Nåja, än är det bara morgon. Först ska det avverkas dagislämning, sen midsommarfirande på dagis...
Efter det bär det hemåt och då ska det packas, lagas middag och fixas!

Trevlig midsommar allihop!


.

Lilla S är bättre, men inte bra.
Vi får se hur hon är imorgon. Är hon som idag, då stannar vi hemma - men är hon bättre, då kanske vi åker sent imorgon kväll. Vill att hon ska få sova hela långa vägen till stugan. E kommer definitivt somna i bilen och sova hela vägen.

Imorgon är det midsommarfirande på dagis. Jag och barnens morfar kommer gå dit. Ska försöka att inte glömma kameran... Jag som hade velat göra fina "Ha en trevlig semester"-kort till alla fröknar, har inte hunnit det. Däremot har jag iaf fixat varsina fina presenter till dem!

Jag hoppas att det blir fint väder imorgon....


Sjuk

Vår prinsessa är sjuk!

Igår hade hon 40 graders feber och inatt har jag varit vaken med henne från 01.20. Hon har skrikit, gråtit, haft ont... Så imorse åkte vi till VC med henne och där konstaterades dubbelsidig öroninflammation.

Hon äter ingenting, men surplar i alla fall i sig välling.

Stackars, stackars lilla S. Hoppas hon snart är bra igen!




Igår och idag

Jaha, så har vi nu en stoor pool på vår tomt. Den håller just  nu på att fyllas med över 12.000 liter vatten! Det tar sin lilla tid, kan man lugnt säga... E är i full färd med att blåsa upp diverse badleksaker vi även köpte. Få se när poolen är fylld och när premiärdoppet kan tas..

Igår kväll gick vi över till A och fikade. Barnen badade i deras pool och hade riktigt roligt!
Ja, det var ett skojigt besök.

Kvällen avslutades med en god taco-dinner! :-)

Idag blir det lugnt. Kanske besöker mitt nyupptäckta favvis fik, eller också provar vi ett nytt jag har hört ska vara bra. Det blir en lugn, skön slappadag helt enkelt! Härligt, härligt!



På dagordningen

Om jag får tag på barnvakt idag, dvs morfar, ska vi åka in till stan och köpa en pool! Vi har sett en megadunerbamse pool, men den vette 17 om det blir. M får inte ihop det var vi ska släppa ut vattnet nånstans... det blir ändå över 12000 liter!! Måste forska i det.

Annars blir det en lugn dag. Badrumskillen kommer och ska lägga klinkers.. Igår kaklade han klart väggarna och hooo hoo, vad tjusigt det blir! Nu börjar badrummet närma sig sitt slut. TACK FÖR DET!!!

I eftermiddag ska vi gå hem till A och hennes pojkar. Trevligt!



Kolmården

Vi hade en underbar dag på Kolmården igår!! Dock kom vi ca 40 minuter senare än vad vi bestämt med bror + familj. Vi hittade inte fram! Vi var stensäkra på att det skulle vara skyltat till Kolis när man närmade sig Norrköping, men inte! Åkte in en sväng i Norrköping, ingen skylt där heller!
Till slut kom vi i alla fall rätt.

Var in på Delfinföreställningen och det var riktigt skoj att se dem! Men det var ju alldeles för kort ju! Bara 20 minuter. Ville ju se MER! Vilka sötingar dom är och tänk, jag har ju faktiskt sett delfiner "på riktigt" där dom ska leva, dvs i öppet hav! :-)

Fick feber där till lunch, pulade i mig en alvedon och hankade mig vidare. Halsen mådde inge vidare på kvällen, men just nu tror jag det börjar gå åt rätt håll.

Kusinerna lekte och hade roligt tillsammans, det är alltid kul att se att dom är goa mot varann. Lilla S satt i vagnen och mådde bra.

Jag såg ett välbekant ansikte i folkvimlet.. Tittade till en gång till och jamen visst var det dom!!! Ett par gamla kompisar från Växjö!!! Helt otroligt. Åhhh, så roligt det var att se dom och barnen!!! Jag flög fram till L och vi babblade på ett bra tag. Vi sa att vi ska försöka dra ihop hela våran gamla föräldrargrupp tills nästa sommar och ha picknick!! Ska prata mer med C om det i sommar och se om hon vill hjälpa mig med det. Det vill hon, det är jag säker på! :)
Jag kan sakna alla från föräldrargruppen. Vi hade så mycket roligt tillsammans. Vi alla blev verkligen kompisar och alla hade intresse av att hålla "ihop". Sånt är skoj när alla är lika engagerade.
I slutet när alla typ hade fått sitt 2:a barn, då blev det rätt stimmigt på våra träffar.. Vi var ju 9 par med ca 2 barn/par...

Nåja.

På hemvägen från Kolmården stannade vi till hos M´s mamma och blev serverade mat. Farmor badade lilla S, som var fullkomligt galen i badet!! :)

Väl hemma igen, så var mina ben och min kropp trött, det var riktigt skönt att få krypa ner i sängen och somna! Vi fick sova ända tills 07.30!


Ont

Det är något fel i min hals. Det känns svårt att andas mest hela tiden. Så här vill jag ju inte må.
Imorgon är det i alla fall Kolmården.

Nu ska jag gå och göra en stor laddning med Bananplättar, det lär gå åt imorgon!


Gult

Just nu har jag fått dille på gult! Ljusgult ska det va. Så jag byter designen på den här bloggen.
Men jag vette 17 om jag trivs med den ändå?! Vad är det där för fåniga bilder längst upp? Menyerna och allt till vänster istället för höger!

Hm..



Allt möjligt

Igår efter att jag hämtat sonen på dagis gick vi förbi H. Hon frågade om E ville bada i deras pool och ja, det ville han ju göra. Av med kläderna, på med badshortsen och så hoppa i plurret.. "Iiiih, vad kallt det är", säger E. Det var visst "bara" 28 grader däri.
Han låg där i och plaskade ett tag och sen började projekt "Nu får du kliva upp ur poolen".

Väl hemma så mådde jag unk och mitt tålamo gick i botten. Lilla S var trött hon med, så hon åkte i säng och E fick se på TV. Jag hann då beställa mina tågbiljetter till Småland och Köpenhamn.
Det blinkade till på MSN:en och "någon" ville visa mig en bild. Den bilden fick mig att LE stort. Vad glad jag blev och jag kan säga att jag levde på just den bilden fram tills M kom hem och tog över med barnen.

Lite senare på kvällen ringde min goooooa vän C från Småland!!!! *saknar*
Nu har vi bestämt datum för att åka och hälsa på dem. Ska bli så ROLIGT!! Kul att träffa C och hennes underbart härligt roliga man och kul att få träffa deras barn också! Det är så kul att få följa dem, eftersom jag har varit med från "0".... Det händer ju nya saker hela tiden. Lillsnuttan deras är så SÖÖÖÖÖÖT!

Sen bokade jag även en stuga som vi ska bo i en natt. Stugan är på våran gamla ort, där vi bodde.. i vårat underbara hus. Det känns faktiskt jobbigt att tänka på att vi ska gå runt i våra gamla kvarter om bara 2 veckor...  Vi ska gå och knacka på hos våra gamla grannar och ta åt oss en fika har vi tänkt! :) Dom kommer bli så förvånade när vi står där!

Ikväll ska vi in till stan och köpa lite grejs till badrummet (igen...!) Fram tills dess går det ut på att jaga tålamod och vakta min tunga. Jag känner att jag är på dåligt humör även idag.

:(


Godmorgon?

Det trycker i öronen, det slår lock, näsan är täppt o rinnig om vartannat, svetten är inte "sommar-svett" utan feber-svett, huvudet gör ont emellanåt och kroppen vill ha alvedon.
Nu måste jag bli BRA.
Behöver jag säga att mitt tålamod är typ = 0? I normala fall så brukar E känna av mitt humör och är jag tex sjuk, så brukar man kunna förklara för honom att "mamma mår inte så bra, så idag får vi ta det lugnt".
Visst, han tog det lugnt igår - men istället gick hans mun KONSTANT!! Han pratade verkligen hela tiden!!
Om allt och inget.

Dax för frukost. Sen bär det av mot dagis, få se hur många de är där idag då?!
Igår var det E + 2 till, på 4 personal. Det kan man kalla lyx! :)

Ha en bra dag!


Jag, en (o)duglig fru?

När jag lämnat sonen på dagis imorse, mötte jag en gubbe som sa en rolig sak till oss för 1 år sen.

En varm söndag sommardag för ett år sen, var M o jag och hälsade på min mormor på ålderdomshemmet, vi satt ute i det fina vädret och tittade på människor. Så kommer då den här gubben som är lite förståndshandikappad..

Han säger hej och så tittar han länge på mig. Han vänder sig till M och frågar: "Är det här din fru?"
M svarar typ "Jajemen".
Farbrorn tittar på mig igen och sen vänder han sig mot M o säger med ett leende på läpparna:
"Ja, hon duger ju gott och väl som söndagsfru må jag säga".
Vi alla blir fulla i skratt och M svarar: "Ja, hon duger gott och väl som vardagsfru med!!"

:D



Sjuk

.. är det inte märkligt, mitt i det fina vädret, i sommarvärmen, lyckas jag bli sjuk?! *suck*
Måste bli frisk tills lördag, då vi ska till Kolmården med bror + hans familj. DET ska bli lajbans! Men jag kan inte låta bli att tycka synd om hans tjej, som är höggravid... Kolis är kanske inte rätta stället att vara på då, iaf inte om vädret dessutom är utmärkt. Stackars AS.

Jag kände av det redan igår, att det var något på G i min hals + att svettningen var mer "sjuk-svettning" än varm-svettning.

Imorse åkte jag iväg till en annan stad för att leta efter ett par ursköna byxor + t-shirts, linnen till lilla S.
S var trött o jag mådde unk. Gav upp och slängde bara ner 2 toppar + några BH:ar och åkte sen hem.

Jag har placerat mig i den svala källaren, i övriga huset går det inte att vara.

H ringde o frågade om jag skulle komma över och bada i deras pool, tack men nej tack.
Dom fick klart poolen förra sommaren och den är verkligen jättejättefin!! Stor är den. Runtom är det fina stenplattor lagda.
Jag har ju tänkt köpa en sån där blå "plastbytte" pool åt barnen (och mig själv.. ), vad är dom.. sisådär 86 cm hög och ca 3,5 m i diameter. Det duger åt oss! Det känns så härligt att en sån pool kommer uppskattas så mycket av E.. att man faktiskt inte behöver "värsting" grejer för att nöja barnen (än så länge).
Måste bara få tummen ur och köpa en sån, helst innan sommaren är slut! ;)

Nu ska jag vila. Snart kommer sonen hem.


Tjejsnack v.24

Somriga frågor:

1. Är fotbolls-VM sommarens höjdpunkt för dig?
- NEJ!

2. Kolgrill, el eller gasol?
- Kolgrill.

3. Bikini eller baddräkt?
- Beror på var jag är, sällskap och om det är soljakt på schema.

4. Jordgubbar eller smultron? Om man nu måste välja;)
- Smultron.

5. Badar du helst i sjö eller hav?
- Kvittar var jag badar, bara jag får svalka mig. Men rent generellt föredrar jag att VARA vid havet, oavsett om det är bad eller bara lugn och ro som suktas. MEN, jag föredrar att bada i sötvatten, det gör jag faktiskt. MEN (igen!), jag bara tokgillar Röda Havet. Så, mina "vad-jag-gillar-i-vattenväg" går inte riktigt ihop. Men det är ju samma som att jag tycker solen, värmen och den svenska sommaren kan vara apjobbig - samtidigt som jag bara älskar att resa iväg till varmare breddgrader och lapa sol till max. Mysko.


Shoppat

Efter solande, badande o pannkakande, packade jag in barnen i bilen och åkte till stan.
Det blev en del shoppat och även en hel del med svättpärlor i pannan.

Till E:
* 3 par shorts.
* 3 t-shirts + 1 linne.
* Gosedjur (först skulle bara S få en, men när sonen upptäckte den så skulle han ABSOLUT ha en likadan... suck!).

Till S:
* 1 sån söööt, frottéig klänning!!!
* Matchande shorts till klänningen.
* 1 rosa "boxar"body.
* 1 gul top som matchar min egna! :)
* Gosedjurs nalle.

Till mig själv:
* 2 par sommarbyxor (bruna båda två, men olika material.. )
* 3 överdelar: en grön och två gula.
* 1 BH.

Till M:
* en svart t-shirt. Nej, visst ja.. den fick jag ju på köpet på Willys, när jag handlade för mer än 500:-. ;) 

 


Jippi!

Har haft en megatrevlig helg o hoppas att denna vecka blir likaså!

Solen skiner idag med. Jag har placerat Litet barn på filt och det stora barnet underhåller lillasyster.
Tvätten här hängd o jag är på väg att hämta en Badenbaden-dyna (eller var dom heter). Sen ska jag sitta ute i den sköna stolen och njuta av det fina vädret, att jag är ledig och att mina barn är världens vackraste!

Jaa, ibland är livet underbart!

:)


Härliga söndag!

"Solen skiner, himlen är blå - vad det är härligt att leeeva dåååå..."  :)

Sitter nu i lugn och ro hemma hos svärmor med man. Farmor har tagit ut barnen till lekparken o de övriga sover. Älskar det här lugnet, tystnaden, ensamheten. Snart är det fart och fläkt igen.

Igår firades farbror H. Sen åkte vi ut till en Outlet för att kolla efter jeans. Det var väldigt billiga märkesjeans a´la  Miss Sixty, Acne, Nudie, Lee... Men det bidde inga. Jag köpte ingenting. Faktiskt.  
Måste in till stan o handla lite nya sommarkläder. Undrar om de har kvar damrean inne på Polarn & Pyret?! Jag hoppas det, för jag köpte en top där tidigare som jag trivs väldigt bra med! Tänkte köpa på mig de övriga färgerna också.

Idag är det alltså grillmiddag hemma hos Å med familj som står på tur. Perfekt grillväder o barnen kan leka ute i trädgården. Perfekt ju!



Online igen.

Det var nå fuffens med vår internetuppkoppling idag. Det kändes lite märkligt att inte vara uppkopplad idag, men oj vad mycket jag fick gjort istället! :)

Idag har jag tränat, klippt gräset, lagat mat, plockat, pysslat ihop 3 kort m.m.

Idag har jag haft heldag ihop med mina kära föräldrar. De kom till dagis o var med o hämtade sonen. Ikväll grillade vi, dom kött o jag MARULK! Mmmmmmm, fasen vad gott! och fasen vad dyr fisk!!! (259:-/kg)
Satt ute vid uteplatsen och " mös". Spelade några omgångar Yatzy och knaprade  jordgubbar till.

Igår ringde en nära vän från Småland. Åhhhhhh, vad jag blev GLAD! Är så glad att jag fortfarande, 1½ år senare - håller kontakten med de småländska vänner som jag stod närmast. *lycklig*
Vi, gamla tjejgänget, ska ju åka till Köpenhamn tillsammans i början av juli!!! Yipppi, vad skoj det ska bli.

Helgen kommer tillbringas på bortaplan.
Imorgon blir det en sväng till M´s bror som fyller år. Sover över på orten och på söndag åker vi direkt till meteropolen Kungsör o kompisen Å, hennes J och deras son A. Vi är ditbjudna på grillmat! Mumma. :)

Ha en trevlig helg, för det tänker jag ha!



Gratulera min dotter, för...

... idag, på tredje försöket - klarade min lillsnutta BOEL!!

Om ni bara visste hur glad, LÄTTAD jag är! Min dotter hör precis som hon ska.

Hon väger nu nästan 10.500 gram, 75 lång o 45 i huvudomfång. Den senaste månaden var det bara i gram hon ökat......... ! Nästa BVC-besök blir i augusti.


Dagis-häng

Ikväll är det grillkväll på dagis. Kan nog bli ganska trevligt, om inte himlen börjar gråta.


Jag mår illa.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=604056



ShoppaGALEN!

Sista tiden har jag shoppat MASSOR! På tok för mycket.
Jag känner igen mönstret från när jag var 19-22 år ungefär.. då handlade jag TOKMASSOR!
Under den tiden gick jag och pratade med världens bästa terapeut-Ingrid och hon kom med "hintar" om varför jag hade ett sånt shoppa-begär.

Nu har det slagit mig att mitt nuvarande "måste-iväg-och-shoppa"-humör kan härledas till i princip samma sak som då. Ja, faktiskt.

Då handlade jag en massa för att kompensera mig själv och mitt då för jävliga liv. Shoppade jag då, glömde jag för tillfället bort hur jag egentligen mådde, vad jag hade för problem, hur jag egentligen kände. När shoppa-ruset hade lagt sig, så insåg jag att jag handlat en massa onödigt och började då må dåligt över det istället... Dåligt mående X 2. Jobbigt.
När jag sen fick hjälp med mitt egentliga problem, så löstes den här shoppamanin av sig självt.
Men nu är jag alltså åter där. Eller nej, det vill jag inte heller säga - men jag är på god väg dit jag var DÅ.

Den stora skillnaden nu mot förr, är att jag är medveten om det och har ifrågasatt VARFÖR jag håller på så här för. Det jag har kommit fram till är att det är något jag inte är nöjd med i mitt liv.

Jag är en lyckig person. Jag lever ett lyckligt liv. MEN, jag V A N T R I V S så förbannat i den här renoveringsskiten! Jag tycker det är pest att gå här bland alla verktyg, bland fogmassa, bland cementblandare, bland all skrot på gården, bland alla målarfärgsburkar, bland allt kakel... bland allt SMUTS! Jag mår ap-dåligt av det.

För att då dels komma iväg hemifrån, för att slippa vara här - så shoppar jag.
För att få ägna mina ögon åt en annan syn och använda mina tankar till annat än renovering - så köper jag nya grejer jag kan hålla på med. Titta på. Pilla med.
Mitt senaste begär är inredningstidningar. Det kryllar av dem nu. Det är Allt i hemmet, Elle Interiör, Sköna Hem, Plaza Interiör, Family living, Hem ljuva hem (tror jag den heter.. hinner ju inte ens läsa eller titta i alla!!!)

Smart va?
Nej. Inte särskilt.



Tjejsnack

Våra fem sinnen:

1. Vad är det finaste du sett?
- Utan tvekan, mina barn!!

2. Vad är det vackraste du hört?
- Mitt första barns skrik då han är "nykläckt".

3. Vad är det skönaste du känt på?
- Ett nyfött barn!

4. Vad är det godaste du smakat?
- Oj, svår fråga!! Men jag har en gammal kompis som är kock och hon gör den mest underbaraste och godaste maten i hela världen! Typ. Bla. Risotto, hennes egenlagade pasta, räkkuddar, marulksrätter m.m!

5. Vad luktar godast?
- Mjuk, liten bebis.

Det blev visst 4/5 barnrelaterade svar. Men detta är svaren som dök upp just nu. Skulle jag svara på dessa frågor ikväll, så är det mycket möjligt att något svar skulle se annorlunda ut.
Tex de två sista frågorna.
De två första frågorna, är dock svaren orubb-bara på!

Om 20 minuter..

.. för 1 år sen, stod jag brud för första och även sista gången i mitt liv!

Den femte juni 2005, var liksom denna dag lite halvdan. Det var egentligen en rätt fin dag, varvad med sol & regn. Det "roliga" var att precis under själva vigselakten, så gjorde himlen en liten lucka och släppte igenom lite regn på oss. I efterhand har jag fått höra att regn på bröllopet, bådar för en lycklig framtid tillsammans! :) bland får man faktiskt vara lite skrockfull.. i alla fall när det gäller en sån här sak! Eller hur!

Snälla svärmor erbjöd sig att vara barnvakt så vi skulle kunna hitta på något kul tillsammans idag. Hon tyckte vi skulle åka till Stockholm eller nåt, men både M o jag vill bara gå ut och äta i lugn och ro.
Det räcker för oss. Middag + en QK (EJ att förväxlas med hur själva förkortningen låter....................! ) skulle sitta väldigt fint för min del. Det ena blir ju iaf förverkligat, det är QK:en som ställer till det.

Jag (vi) har fått Bröllopsdagspresenter!! :D
En ny kaffebryggare av svärmor + man. Jippppiiiiii!!!!
Min kära far kom över med en STOOOOOR bukett gula, långa, stora, underbara rosor! TACK!

Jaha, grattis då till mig & M på den 1-åriga bröllopsdagen och på våran 7-årsdag tillsammans!

Jag vidhåller: jag är en lycklig kvinna!


Oralt

Jag sover mer, eller mer sammanhängande kanske jag ska skriva, än för ett par månader sen.
Ändå ligger tröttheten och lurar bakom hörnet, hela tiden. Det är som att Tröttheten inte riktigt vill släppa taget om mig. Nej nej.

Jag är trött, men inte nödvändigtvis tröttare än förut. Men jag är trött på någon annat, konstigt sätt.
Nu går dagarnas timmar åt till att VAKA över lilla S. Hon stoppar A L L T i munnen. När går den orala fasen över? Vid 2½, eller NÄR?? Ska vi behöva ha det såhär i 1½ år till? Neeeej, då blir jag ett vrak!

Igår stoppade hon in en blå plastbit i munnen och såg så klurig ut. När M kände i hennes mun, kände han först ingenting. När jag sedan kände, så var den jättelångt bak i hennes mun. M fick försöka pilla ut den och det var inte det lättaste. Men ut kom den.
Jag är livrädd för allt E´s lego. Det får han bara ha på sitt rum, men ändå på något vis så kan man hitta småbitar både här och där. En sån bit skulle kunna få förödande konsekvenser i henns närvaro....

Det känns inte som att "om S stoppar något i munnen o kvävs", utan "när stoppar hon något i munnen o kvävs". :(

Inte gör det saken bättre att jag inte V E T vad man ska göra då. Visst, jag har ju några "förslag" - men vad är rätt och vad är fel?

Och vad spelar det egentligen för roll, för OM det skulle hända - så kommer jag väl förmodligen:
1. Svimma.
2. Få panik!
3. Bara ställa mig och skrika på att någon ska hjälpa henne.

Det är de 3 grejorna som det _känns_ att jag skulle göra. Men kanske har man något i sig av naturen, som gör att man tar sitt förnuft i fånga i en sån situation och "gör rätt"?

Eller inte.
Jag vet inte och jag hoppas, HOPPAS att jag aldrig kommer behöver få veta hur jag skulle reagera.


Hej, eller nåt..

Jag mötte en person idag. Vi hade ca 2 minuter på oss att summera våra 10 år "ifrån varandra".
Det är märkligt hur mycket vi hann berätta.

Många gånger när jag går på stan slår det mig att jag aldrig möter någon gammal klasskompis.
Jag har tänkt: "jaha, tänk om X står där en dag. Vad gör jag då´rå?". Har nästan känt det som att det vore något jobbigt liksom.

Och så idag händer det. Och allt bara kändes så naturligt. Ville prata mer med honom, höra mer vad han har gjort under dessa år! Mer, mer, mer.. :) 

Det kändes, som man ibland säger, som om det vore igår. Och jag var så glad när jag åkte hem.
Jag var så glad över mitt liv (nåja, på det stora hela i alla fall).
Med det jag har gjort, med det jag fått uppleva, med det jag har och upplever!!!
Jag har fått chansen att dela mitt liv med någon jag älskar och som älskar mig. Precis som jag är.
Jag har lyckan att få uppfostra och dela mitt liv med två underbara, UNDERBARA barn.
En pojke, en flicka. Världens finaste och bästa barn!

Jag är en lycklig person...
.. som älskar!