Sjukhus

Sonen har snorat och hostat sen klockan 00 inatt. Dessutom kom han in till oss och la sig då, kan ju inte påstå att skönhetssömnen existerat.
Dumpade av E hos morfar imorse medans vi andra åkte in till sjukhuset. Lilla S skulle till hudmottagningen. Läkaren var trevlig och bra. Hon sa att det måste ha varit en typ av virusinfektion, men även atopiska eksem här och där. Men det var ju inget nytt, eftersom hon haft såna torra eksemfläckar på några ställen till och från, sen hon var väldigt liten. Fick recept på en stor pumpflaska med Miniderm, så nu är det bara till att smörja.. Pratade om att jag ändå vill ha en utredning om eventuella allergier, för dessa blåsor/vårtor/eksem kom i samband när vi introducerade mjölk. Men som läkaren sa, så borde hon ha visat tidigare symtom på mjölk om det skulle vara allergi. Eftersom lilla S redan ligger för utredning av en eventuell pencillinallergi, skulle läkaren skicka en remiss dit så S får göra en pricktest för födoämnen. Hoppas innerligt att det inte är någon allergi! Samtidigt som jag vill att detta verkligen utreds grundligt.

Handlade, hämtade sonen och körde hem. Pluggade lite, lyssnade igenom 2 urtrista föreläsningar (ska ta 3;e strax). Lagade en JÄTTEGOD potatisgratäng, ja den var något utöver det vanliga! Jag åt rökt makrill och sallad till och M & E åt gourmetrostbiff. M åt som om han aldrig hade sett mat förut!

Nu plugg, sen laga smulpaj! :)


Kommentarer
Postat av: Jennie

om man inte har sådär jättemassor att säga men ändå vill säga någonting - - - räcker det om man skickar en kram då? isåfall skickar jag en kram. fast nu blev det ju massor av ord ändå. men till en annan gång kanske... räcker det med en kram när orden tryter eller tiden inte riktigt finns ? :)

Postat av: Sara

Jennie, en kram är alldeles tillräcklig! :D

2006-10-05 @ 10:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback