Härlig dag

Vilken fin morgon! Blir ju alldeles glad i hela kroppen!

Snart kommer Marjatta och hämtar mig, vi ska åka hem till Eva! Marcus hade fått åka in akut till sjukan i natt, ingen har hört något mer om honom. Fy, vad otäckt! Det var något med magen.

På måndag kommer mäklare 2, skoj - nu händer det grejer! Och jag har bara hus i huvudet (och lite pysseltankar såklart).

Ha en bra tisdag, för det tänker jag ha!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Låter jobbigt att gå omkring med hus i huvudet. Huvudvärk? :P
Har ni tänkt att sälja eller köpa först?

2007-08-14 @ 15:05:15
Postat av: Sara

Har ingen aning om vad vi tänkt... nu har vi fått syn på ytterligare ett hus vi är mycket intresserade av, ett begagnat hus. Visning imorgon.
Mäklaren kommer hem hit imorgon och då får vi höra lite vad han säger.. Men han sa på telefon att husen här på orten går att sälja inom 2-4 veckor, bara det inte är ett ruckel.

2007-08-15 @ 08:29:17
Postat av: Jennie

Den största fördelen med att sälja innan att köpa är att man vet vad man får för huset. Men om man lovar inflyttningsdatum till en viss dag kan det bli apstressigt att hinna hitta annat innan dess.
Den största fördelen med att köpa innan man säljer är att man vet vart & när man ska flytta. Det kan bli panik att få huset sålt i tid (här är det viktigt vad man har för nån idiot till mäklare - vi höll på att bli RASANDE när vi sålde vårt huddingehus efter vi skrivit kontrakt på detta).
Vad det gäller dom himla mäklarna kan jag inte nog understryka hur viktigt jag tycker att det är att jämföra dem med varandra & att göra egna undersökningar (besök hemsidor - titta på andra annonser osv om ni orkar). Det är så övertråkigt att i efterhand, flera år i efterhand, känna irritation pga en MÄKLARE. Nu tror jag iofs inte att sannolikheten att råka ut för en sån idiot vi råkade ha ens finns på kartan - men ändå.
Det allra största felet vi gjorde, det vi ångrar GRYMT är att vi valde att sälja vårt hus med den mäklare som sålde det här huset till oss. Vi TRODDE att det var ett smart drag, vi TRODDE att det skulle göra saker och ting enklare. Föga anade vi att vi skulle skriva ett långt brev til mäklarfan (ja, jag får kalla henne så). Ett brev som mer eller mindre tog musten ur oss där vi krävde skriftligt svar dagen efteråt.
Det är mitt absolut främsta råd: låt affärerna vara separerade. Använd för guds skull inte samma mäklare!
Ronja verkar ha kommit på att hon har glömt att sova middag...
hörs!
Kram!

2007-08-15 @ 16:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback