Till Anna A! :)

55217-39

Här är E när hon gifter sig! Bara 1 månad kvar tills förlossningen! Inte mycket mage att tala om va?! ;)

(Ps. Hur är det med att lägga ut bilder såhär på någon annan på nätet? Får man göra det?? Jag vet ju att hon inte misstycker + att min blogg även är lösenordsskyddad. Men hur är reglerna?
Jag kanske ska ta bort inlägget efter du sett bilden?! Ds.)

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha tack! Nej, hon ser ut PRECIS som grannen! Och då menar jag inte bara magen, utan i ansiktet också! Fast jag vet ju hur Erika ser ut och lite skiljer dem åt i verkligheten, men på bilden är de likadana iaf. :)

Var du på det bröllopet då? Alla verkar ha sådana påkostade grejer! Tur man inte har sådana där rika människor i bekanskapskretsen, då skulle det bli jobbigt att hitta kläder att ha på sig! :)

Eftersom du har en lösenordsskyddad blogg och hon förmodligen inte misstycker, är det nog inget problem med bilden. Det hade nog inte varit ändå, finns ju bara regler för att man inte får skriva namn!

2007-08-24 @ 15:14:44
Postat av: Sara

Nej, tyvärr var vi inte på det bröllopet. Jag var i Köpenhamn då.
Dom gifte sig i Djurgårdskapellet och hade middagen/festen på Ulla Winbladh, Djurgården. Så det var lite synd att man missade bröllopet.. ;)
Smekmånaden gick till Mexiko (någon månad innan bröllopet i och med gravven).

2007-08-24 @ 15:37:06
Postat av: Anna

Haha, jag trodde du hade skrivit fel och att du menade graven där på slutet, därför fick jag det inte att gå ihop riktigt.. :)

Ja du, det verkar ha varit en riktig fin och påkostad sak det där! Om jag gifter mig blir det nog mer i stil med ert bröllop. :)

2007-08-24 @ 19:50:48
Postat av: Sara Aldén

Ja, vi kände att vi inte ville slänga ut så mycket pengar på att gifta oss. För oss räckte det med att bara ha de närmsta med. Blev inte alls dyrt, det var väl egentligen bara ringen som var "dyr". Jag säger "dyr" för jag vet hur mycket pengar en del slänger ut på vigselringar... så i förhållande till dem var min ring "billig" - men ändå alldeles för dyr för att vara en ring, enligt mig.
Så det var väl egentligen ringen som drog upp kostnaden för vigseln.. jag var ju höggravid och ville inte kosta på mig någon schnygg eller dyr klänning. Maten fixade vi själva, en massa plockmat och olika pastasallder. Tårtor beställde vi iofs.. men från en som hobbybakar, så det blev också billigt! :) Bröllopsresan fick vi ju, så även där kom vi undan....
Jag tycker det kan vara jättevackert med storslagna bröllop, som när min morbror gifte sig - då var vi 150 personer! Men det kan faktiskt vara minst lika vackert och nästan mer gemytligt när man är få. Men visst, hade jag ett par hundra tusen över så skulle väl även jag kunna överväga att slå till på stort!! ;)

2007-08-24 @ 22:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback