Stockholm

Vi åkte hem en dag tidigare. Skönt att vara hemma igen och skönt att åka när båda barnen sover i bilen.

Vi har i alla fall haft det väldigt trevligt!

Vi kom upp i torsdagskväll och då satt vi mest och pratade med Kjell & Ann-Britt. Barnen hade sovit en liten stund i bilen, så de vaknade till och levde upp... Kom i säng vid 22-tiden.

Igår fredag jobbade Max och jag o barnen var kvar i lägenheten under förmiddagen. Efter att Stina hade sovit middag tog vi tvärbanan till Hammarby Sjöstad. Gick in i blomsteraffären på Sickla Kanalgata och köpte med oss en rosa Gerbera till Tiger-Li. Hon älskar ju rosa, så vad kunde ha varit mer passande! :)

AnnSofie hade maten klar till barnen, någon slags grönskakspytt och köttbullar. Själv blev jag bjuden på sushi som hon sprang iväg och handlade nere vid "sjökrogarna".
Edward och Tiger lekte, Stina lallade runt själv och pulade lite här och där. Hon gillade dockvagnen och Tiger´s docka. Indy sov.

Senare åkte vi alla till Strange|ways. Vilket meck med alla barnen på tunnelbanan och dessutom i rusningstid bland alla människor!!!! USCH! Behöver jag säga att jag inte saknar Stockholm?!

Idag var det dop klockan 15 i sjökapellet i Hammarby Sjöstad. Utåt sett ser det kalt och aptrist ut. Men tänkt så fel vi alla hade... Det var riktigt trevligt där inne! Dopet var högst upp på plan 3. Hela kapellet är byggt utav glas, så det var en häftig utsikt (tyckte även Stina, för hon satt i ett hörn och spejjade ut hela tiden! ;)).
Jag höll Indy under hela cermonin och hon var så nöjd! Hon skrek inte någon gång! Det var Marjatta som döpte henne och säga vad man vill om svenska kyrkan och det kristna, men Marjatta är en himla bra präst! (och människa, och vän). Hon pratade så fint om bland annat föräldrarskap.

Det bjöds på god smörgåstårta och sedan kaffe och vanlig tårta. Mums, mums...

Trevlig dag med trevligt folk och underbara små barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback