Bu!

Vad jobbigt det är när man inte kan sova!!! Och så känner man sig ensammast i hela världen, ingen tycks vara uppe. Det är bara mörkt, mörkt överallt (ja jag vet, jääättekonstigt att det är det vid den här tidpunkten....).

Kommentarer
Postat av: Jennie

Men gumman!!!
Ibland på mornarna tittar jag i statistiken på min hemsida för att se om någon varit inne på natten och isåfall vilka de är. När jag gjorde en sökning bland kommentarerna på ena ipnumret dök ditt namn upp och jag sa de första två orden jag skrev nu rakt ut i luften.
Stackare! Det är hemskt att vara uppe på sånna dumma tider! Om jag är nattvaken nångång brukar jag alltid ta ett bad. Vet inte varför, men jag hamnar alltid i badkaret till slut oavsett anledning till att jag inte kan sova.
Nu kaffe.
Kram!

2007-03-26 @ 07:38:42
Postat av: Jennie som gör ett ps.

När jag nyss postade min kommentar fick jag upp en sida jag aldrig sett hos dig förut där det stod "Vi misstänker att denna kommentar kan vara spam" och jag fick fylla i en kod för att den skulle bli reggad. Hm. Vad som är så spammigt med den har jag lite svårt att fatta - inte en enda länk eller viagra eller nånting sånt juh! :D
(och bara därför blir väl denna också misstänkt som spam - men jag lovar, jag ska inte posta ytterligare en kommentar oavsett)
:)

2007-03-26 @ 07:40:45
Postat av: Anna

När jag brukar vakna så där går jag upp och tittar på TV 30-60 min och sedan går jag in och lägger mig igen och då brukar jag somna ganska fort. Om anledningen till att jag inte kunnat sova är många tankar, brukar TV:ns verklighetsflykt en stund få ordning på dem. Om anledningen är att jag är sjuk brukar jag förutom TV:n stoppa i mig ytterligare en värktablett och spraya lite mer med nässprayet. :)

Där har du mitt tips, jag tror dock inte att du behöver det, eftersom du (tyvärr) lär vara proffs vid det här laget.

2007-03-26 @ 08:28:28
Postat av: Sara

Jennie: jag förstår att du hamnar i erat badkar - det ser ju så himla inbjudande ut!! Lyxigt är vad det är! :) Här hemma har vi inte ett SÅNT fint badkar, så det lockar tyvärr inte så mkt att lägga sig där i. Om sanningen ska fram, har jag bara badat badkar 1 gång sen vi renoverade klart......

Anna;

2007-03-26 @ 08:57:28
Postat av: Sara

Råkade visst trycka på Skicka innan jag var klar....

Jennie: jag har själv fått upp den där spam-varningen när jag försökt posta kommentarer på min sida!!! Vilka dumheter va!!!

Anna: jo, tyvärr är man ju lite av ett proffs på sjukdomar och det området. :( Men tack ändå...

2007-03-26 @ 08:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback