1:a maj

Vi har haft en underbar dag i djurparken! Dock var det osäkert om jag skulle kunna följa med. När jag stod och stekte bananplättar så kände jag av en urinvägsinfektion (började redan igår)! Rotade runt i medicinlådorna och där hittade jag supermedicinen mot UVI som jag köpte när vi var i Egypten 2005. Bäst före-datumet är november 2007, så det var ju lugnt! Det är ett pulver (hm..) man rör ut i vatten, det fräser och har sig och blir grönt. Kommer ihåg att det var vääldigt effektivt så jag drack ett glas innan vi åkte iväg. PEPPAR PEPPAR ... så känns det som att infektionen är på väg tillbaka.

Väl i Parken Zoo tittade vi på fåglarna, åkte tuff-tuff-tåget, tittade på aporna, de vita tigrarna och lejonen. Ett besök i Fantomenland var ju givet och då knoppade Stina in. Sen var det nöjesparken som stod på tur. Jag gjorde misstaget att åka kaffekopparna med Edward.... Max frågade: "Men är det så bra då.. du blir ju bara åksjuk". Jag var uppstudsig och sa "Men hallå, kaffekopparna klarar jag. Det är lugnt! Jag ska åka!". Jaha ja... han ju bara sätta oss så var snurreriet igång. FY FAN, säger jag! USCH! Trodde inte jag skulle klara av att åka klart...  Det är bara att inse, jag klarar inte karuseller längre.

En sväng inne på Tuna park hann vi med innan vi åkte hem. Sonen fick hoppa i hopp-grejen (barnen har på sig ett sele mellan benen och så får de studsa på en studsmatta höööögt upp i luften). Jag köpte en jumper och lite pysselgrejs, Max hittade ett par till jumprar. Sen fick barnen åka en sån där bil där man stoppar i 10 spänn så går den typ 3 minuter. Ja, ni ser ju på bilden här nedan. Kan ju säga att det var lugnet före stormen........ Det var en flicka som blev fullkomligt galen när hon inte fick åka mer! Oj, så arg hon blev!

55217-13
- Stina åker tåget!


55217-14
- Som sagt, lugnet före stormen......


Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Hallå, får man köpa dom eller? ;) De är så söta!

2007-05-05 @ 17:33:43
Postat av: Sara

Ena är iaf till salu! ;)

2007-05-06 @ 21:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback