Dagen

Annelie hade varit ner till det andra dagiset och pratat med personalen där om vad hennes son + Y hade gjort. Y erkände inte först för Annelie, men när en av fröknarna frågade så klämde han fram ett ja. Det hade varit hans påhitt helt och hållet. Tydligen påverkar han hela dagisgruppen negativt. De ska nu be att få ytterligare en specialresurs till avdelningen. En fröken på det dagiset tog med sig Y upp till Edwards dagis och där bad Y om ursäkt. Tydligen hade han blåvägrat igår.

På ett vis är det "bra" att detta uppmärksammades, för det har resulterat i att personalen verkligen tar tag i den ohållbara situationen med denna kille. Någonting M Å S T E göras. Det finns tre stökiga 5-åringar (såna som alla här känner till vilka det är) - och det känns inte särskilt lockande att Edward kommer hamna i samma klass som en av dem. Verkligen inte. Hoppas bara att det sker en förändring och att de resurser som läggs på det här barnet bidrar till något positivt.

Edward har varit hos tandläkaren. Han har fått två kindtänder, vilket tydligen är tidigt. Allting såg fint ut, inga hål! Trodde inte det var så vanligt att en 5-åring hade hål i tänderna, men jo då... dricker de mycket saft eller läsk så är det inte ovanligt. En del 3-åringar som kommer till tandläkaren har tydligen hål, ofta för att de har haft juice i nappflaskan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback